BabyManager voor de kraamzorg

Iedereen verdient de beste start van het ouderschap. Daarom willen we met elkaar de kraamzorg toegankelijk houden voor iedereen, zonder financiële drempel. Lastig, aangezien wij als sector voor diverse uitdagingen staan. Personeelstekorten gepaard met een wereldwijde pandemie hebben er bijvoorbeeld voor gezorgd dat de druk op de kraamzorg erg hoog is. 

Mobiele applicatie 

Vanuit die gedachte heeft Kraamzorg de Waarden Groep het afgelopen anderhalf jaar gewerkt aan BabyManager. Dit is een mobiele applicatie voor iOS & Android waarmee toekomstige en kersverse ouders begeleid worden tijdens deze bijzondere periode. Op dit moment zijn er al meer dan 12.000 gebruikers in Nederland. Bekijk de video hieronder voor een korte tour door de app. 

 

 

BabyManager is er voor de gehele branche

De druk op kraamzorgprofessionals blijft erg hoog en de zorguren zijn beperkt. Met BabyManager willen we dezelfde zorg en kwaliteit ook aanbieden buiten de reguliere zorguren. Daarom hebben wij overeenkomsten gesloten met alle zorgverzekeraars van Nederland. In ruil voor één uur fysieke kraamzorg ontvangen verzekerden twee maanden BabyManager+ Advies (inclusief onbeperkt chatten met jouw ervaren branchegenoten).

Bij onvoldoende beschikbare kraamzorg aan huis kan er 6 uur videobellen ingezet worden bij het eerste kindje. Bij een tweede kindje of meer geldt er een inzet van 4 uur videobellen. Als kraamzorgorganisatie kun je dit per cliënt inregelen via jouw eigen BabyManager portaal. Neem contact op om BabyManager te integreren in jouw dienstverlening. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat we de kraamzorg toegankelijk en betaalbaar houden. 

 

aanbod babymanager gepersonaliseerd bm 

 

Benieuwd hoe BabyManager kan bijdragen aan jouw dienstverlening?

Neem dan contact met ons op of download onze white paper en lees hoe BabyManager de kraamzorg toegankelijk en betaalbaar kan houden. 

Vul een achternaam in
Invalid Input

 

 

Quote Deborah

 

De functionaliteiten van BabyManager

De mobiele applicatie beschikt over een aantal functionaliteiten om de kennis van cliënten te verhogen. BabyManager bevat onder andere: 

  • Week-op-week informatie over de baby en de lichaam van de moeder;
  • Periodieke checklists zodat de cliënt voorbereidt is op de komst van de baby;
  • Toegang tot de uitgebreide kennisbank van BabyManager met artikelen, video's, tips en handige feitjes;
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan (live) webinars en curssusen, inclusief de functie om vragen te stellen aan de trainer;
  • Dag en nacht support van ervaren kraamzorgprofessionals via in-app chat of videobellen.

 

Meer over de functionaliteiten 

Veelgestelde vragen