Hoe werkt BabyManager?

Benieuwd naar hoe de BabyManager app werkt? Bekijk hieronder de video. Handige informatie en praktische tips vanaf het moment dat je zwanger wil worden tot aan het eerste jaar van je kind. BabyManager is gebouwd op basis van de passie en expertise van honderden kraamzorgprofessionals. 

#1
Week-op-week informatie
Volg je zwangerschap en de ontwikkeling van je baby. BabyManager neemt jou mee in elke fase door wekelijkse informatie, handige checklists en video's te tonen. Van het moment dat je zwanger wil worden tot het eerste levensjaar van je baby.
Geverifieerd door onze professionals
image-layers0
#2
24/7 in contact met kraamzorgprofessionals
Het krijgen van je (eerste) kind is heel mooi, spannend en soms ook overweldigend. Met BabyManager sta je dag en nacht in contact met gepassioneerde kraamzorgprofessionals via chat of videobellen. Zo heb je altijd een ervaren hulplijn in de palm van je hand. 
image-layers1
#3
Cursussen en webinars
Alles voor een nieuw leven. Met onze online cursussen en webinars bereid jij je optimaal voor op de komst van je baby. Gemakkelijk vanaf je bank, online via BabyManager.   
image-layers2
#4
Zoek op onderwerp of fase
Maak gebruik van de kennis van honderden kraamzorgprofessionals. Zoek naar de informatie die jij nodig hebt en bereid je optimaal voor op jouw ouderschap.
image-layers3
#5
Jouw persoonlijke fotoboek
Bewaar de mooiste momenten van jouw zwangerschap en baby. Deel de foto's gemakkelijk in per fase en voeg eventueel een leuke beschrijving toe.
image-layers4